Returnering af varer

Kunden har som privatperson/forbruger 30 dages returret. Fortrydelsesretten kan udnyttes såfremt varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde. Har varen været monteret/installeret eller taget i brug bortfalder returretten. Desuden SKAL varen tilbageleveres i original emballage. Er forseglingen brudt bortfalder returretten, da varen derved ikke kan tilbageleveres i samme stand. Fragt-omkostninger til GETGADGET.dk betales af kunden selv. Kunden skal vedlægge faktura. Ønskes en vare retur, skal denne sendes retur til oplyste adresse.
Strandboulevarden 166,3.tv 2100 Kbh Ø.
Varen SKAL sendes med omdeling.
Vi sender varen med Postnord. Leveringstid 2-5 hverdage medmindre andet er anført. Gratis fragt ved køb for mere end 200 kr.

Vi skal altid kontaktes på info@getgadget.dk før en vare returneres.

OBS.Varer købt i webshoppen der ønskes returneret, skal sendes retur med trackingnummer.

Bemærk: Virksomheder, foreninger og offentlige institutioner har INGEN fortrydelsesret og/eller ombytningsret.

Reklamation
Findes en mangel på varen, tilbagesendes varen til vurdering af vores leverandør. Varen erstattes kun hvis varens skade ikke er selvforskyldt af kunden. Er der en fejl på produktet fremsendes et nyt til kunden. Fragt-omkostninger betales af kunden selv. Konstateres det, at fejlen er kundens skyld, er kunden forpligtiget til at betale alle omkostninger i forbindelse med undersøgelsen.