Projektor

Hvis du vælger at købe vores LED projektorer skal du vide at disse fungerer mest optimalt når belysningen i lokalet kan dæmpes lidt. LED har mange fordele feks lavt strømforbrug og op til 5 gange længere levetid end almindelige glødepærer, endvidere er den ikke så skrøbelig ifht stød når den er varm. LED kræver dog at der ikke er stærkt dagslys for at kunne give optimalt udbytte.

Sorter faldende

1 vare(r)

1 vare(r)

Projektorer til alle tænkelige behov

Hos getgadget.dk har vi det bedste udvalg af projektorer. Vores udvalg giver dig mulighed finde netop den projektor der passer til dit behov. Vi har den helt lille og smarte pico-projektor, med indbygget batteri der giver dig mulighed for en professionnel projektering, hvorend du kommer frem. Ønsker man en super kraftfuld dagslys projektor, kan vi tilbyde den ultra smarte short throw projektor, der også kan anvendes til smartboard eller feks golfsimulator og lignende formål.

LED projektor

LED HD Projektor 5000 lumens er vores mest populære projektor som vi sælger mange af til både private og skoler, institutioner samt diverse foreninger. Den er særdeles energivenlig da den anvendte LED teknologi bruger væsentligt mindre strøm end den konventionelle projektortype. Ydermere har pæren en levetid, der er op til fem gange længere. Super god og prisvenlig LED projektor, hvis eneste krav er at der en begrænset mængde lys i lokalet, for at kunne fungere mest optimalt.

En klimavenlig projektor.
LED Projektorer har den store fordel at de bruger langt mindre strøm. ( Se priseksempel nedenunder ) Ydermere har pæren en levetid der er ca 10 gange længere.

  • LED Projektor 20-30 øre pr time. Samlet ca pris ved 20 timer om ugen i to år = 260 kr.
  • DLP Projektor* 70-90 øre pr time. Ca pris ved 20 timer om ugen i to år = 832 kr.        
    Prisforskel 572 kr.
     *DLP er den gamle type projektor

Besøg vores fysiske butik i København som har de bedste projektorer på lager.

Ønsker du at se vores projektorer med egne øjne eller eventuelt selv vil afhente, kan du altid kigge forbi vores lagerbutik som ligger på Nordre Frihavnsgade 13A 2100 København Ø (Lige ved trianglen) Her tilbyder vi også rådgivning om hvilke produkter der er mest egnet til dine behov eller bare en hyggelig snak om hvad der sker på markedet for projektorer. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 53700776 eller mail til info@getgadget.dk