GoPro Tilbehør

 Alt vores tilbehør er testet og i en rigtig god kvalitet. Vi er leveringsdygtige i Gopro mounts, styrholdere, dykkermasker, brystseler, hovedseler, tripods, vandsportsudstyr,  tasker, goose neck, skulderstrop samt LED lamper. Hos getgadget.dk får du altid gopro tilbehør til den bedste pris og i den bedste kvalitet. Når du køber for mere end 300 kr. på getgadget.dk er leveringen gratis. Du finder altid de bedste priser og den bedste kvalitet på GETGADGET.DK

Sorter faldende

10 vare(r)

10 vare(r)

Gopro udstyr til alle tænkelige behov

Hos getgadget.dk har vi det største udvalg af gopro udstyr. Vores kæmpe udvalg giver dig mulighed for at montere dit kamera alle tænkelige steder. Vi sælger feks sugekop holder til bilen eller flere forskellige styrholdere til cyklen. Ønsker du at montere dit gopro på kroppen, kan dette gøres med vores brystsele eller hovedstrop. Til vandsport har vi en smart dykkermaske med holder udviklet til formålet eller en flyder der ved montering gør dit kamera synkefrit. Vi har også håndledsremme og handsker med 360 grader Mount. En lækker skulderstrop med neopren der sidder behageligt og giver dig det perfekte "overshoulder" skud. Endvidere har vi monopods (selfiestang) og tripods, samt klikmounts og hjelmmontering og meget meget mere. Til opvaring at dit udstyr har vi nogle specielt indrettet tasker til formålet.

Billigt gopro udstyr.

Alt vores udstyr er testet og i høj kvalitet. Inden vi sætter gopro udstyr til salg i vores webshop, tester vi nøje alle produkter og kun det udstyr der har den bedste kvalitet og de bedste anvendelses mulighed bliver sat til salg i vores butik. Da vi forhandler store mængder af gopro udstyr og tilbehør har vi stor erfaring med produkterne og samtidig mulighed for at indkøbe til en favorabel pris det gør at vi kan tilbyde vores kunder de bedste priser på markedet. Getgadget.dk er med andre ord din garanti for kvalitet og lave priser.

Besøg vores fysiske butik i København som har et stort udvalg af Gopro tilbehør

Ønsker du at se produkterne med egne øjne eller eventuelt selv vil afhente dit tilbehør, kan du altid kigge forbi vores lækre butik som ligger på Nordre Frihavnsgade 13A 2100 København Ø (Lige ved trianglen) Her tilbyder vi også rådgivning om hvilke produkter der er mest egnet til dine behov eller bare en hyggelig snak om hvad der sker på markedet for action kamera. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 53700776 eller mail info@getgadget.dk.