Handelsvilkår

Handelsvilkår


Ved bestilling af varer hos GETGADGET.dk er kunden forpligtet til at læse og forstå nedenstående.

Betaling af bestilte varer forgår via Mobilepay eller betalingskort.
Efter betalingen er godkendt af systemet fremsender vi varen hurtigst muligt. GETGADGET.dk er ansvarlig for korttransaktionen, samt øvrige faktorer i forbindelse med handlen. Vi hæver først betalingen når varen afsendes.

Priser
Alle vores priser er angivet i danske kroner inkl. 25% dansk moms samt andre gebyrer. Kun fragtprisen bliver pålagt varen ved check-ud. Vi tager forbehold for udsolgte varer, udgåede varer, trykfejl samt prisændringer.

Levering
Er varen på lager afsendes ordren indenfor 2-5 arbejdsdage medmindre andet er anført. Overskrider leveringen forventet leveringstid, bedes kunden tage kontakte til kundeservice for at høre om nærmere leveringstid.
Vi sender varen med Postnord. Leveringstid  2-5 hverdage medmindre andet er anført. Gratis fragt ved køb for mere end 200 kr.

Har kunden oplyst forkert leveringsadresse ved bestillingen og varen kommer retur, er det kunden som skal betale for de ekstra fragtomkostninger.

Modtagelse af varer
Ved modtagelse af varer, er det vigtigt at kunden kontrollerer at varen er intakt samt at det er det rigtige produkt som er modtaget. Viser pakken tegn på beskadigelse, skal kunden åbne pakken i samarbejde med fragtmanden og bekræfte / afkræfte at varen er intakt eller beskadiget. Når kunden underskriver pakkens modtagelse, underskriver kunden samtidigt, at indholdet af pakken er intakt. Er indholdet beskadiget skal kunden nægte modtagelse og pakken tilbagesendes til os.

Fragtgebyr
Fragtgebyret varierer alt efter ordrens størrelse. Vi benytter Postdanmark til alle vores forsendelser.

Fortrydelsesret
Kunden har som privatperson/forbruger 14 dages returret. Fortrydelsesretten kan udnyttes såfremt varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde. Har varen været monteret/installeret eller taget i brug bortfalder returretten. Desuden SKAL varen tilbageleveres i original emballage. Er forseglingen brudt bortfalder returretten, da varen derved ikke kan tilbageleveres i samme stand. Fragt-omkostninger til GETGADGET.dk betales af kunden selv. Kunden skal vedlægge faktura. Ønskes en vare retur, skal denne sendes retur til oplyste adresse. Varen SKAL sendes med omdeling.
Vi skal altid kontaktes på info@getgadget.dk før en vare returneres.
Bemærk: Virksomheder, foreninger og offentlige institutioner har INGEN fortrydelsesret og/eller ombytningsret.
Reklamation
Findes en mangel på varen, tilbagesendes varen til vurdering af vores leverandør. Varen erstattes kun hvis varens skade ikke er selvforskyldt af kunden. Er der en fejl på produktet fremsendes et nyt til kunden. Fragt-omkostninger betales af kunden selv. Konstateres det, at fejlen er kundens skyld, er kunden forpligtiget til at betale alle omkostninger i forbindelse med undersøgelsen.

Alle reklamationsvare tilbagesendes til vores adresse. Husk at alle dele og tilbehør af produktet SKAL sendes retur, da vi skal have mulighed for at teste produktet.

Garanti
Når der i produktinformationen omtales garanti, glæder til hver en tid producentens regler om garantibestemmelser. GETGADGET.dk kan under ingen omstændigheder blive stillet til ansvar for producentens garanti regler. Oplever du fejl som en evt. garanti skal dække, skal du kontakte os for nærmere aftale. Når du handler hos GETGADGET.dk er der altid 24 måneders reklamationret.

Håndtering af personoplysninger
Oplysninger kunden oplyser ved shopping, registrering eller betaling vil forblive fortroliggjort, og vil ikke videresælges til tredjepart.

Tvister
Eventuelle tvister og uoverensstemmelser afgøres ved almindelig dansk domstol. Getgadget.dk tager forbehold for fejl, udgået eller udsolgte vare samt pris ændringer.

Spørgsmål
Har du spørgsmål til ovenstående er du meget velkommen til at kontakte os.

Der tages forbehold for trykfejl og ændringer.
25. august 2012. GETGADGET.dk