GADGETS

Hos GETGADGET.DK præsenterer vi hele tiden nye og smarte gadgets. Om det er en smart 3D print pen. en VR box eller måske en laser afstandsmåler, så er alle vores gadgets testet og i høj kvalitet.

 

Sorter faldende

17 vare(r)

17 vare(r)

Gadgets til alle tænkelige behov

Hos getgadget.dk har vi det bedste udvalg af gadgets. Vores udvalg giver dig mulighed finde netop den gadget der passer til dit behov. Vi har den helt lille og smarte pico-projektor, med indbygget batteri der giver dig mulighed for en professionnel projektering, hvorend du kommer frem. Ønsker man en super kraftfuld dagslys projektor, kan vi tilbyde den ultra smarte short throw projektor, der også kan anvendes til smartboard eller feks golfsimulator og lignende formål.

LED HD Projektor 5000 lumens er vores mest populære projektor som vi sælger mange af til både private og skoler, institutioner samt diverse foreninger. Den er særdeles energivenlig da den anvendte LED teknologi bruger væsentligt mindre strøm end den konventionelle projektortype. Ydermere har pæren en levetid, der er op til ti gange længere. Super god og prisvenlig LED projektor, hvis eneste krav er at der en begrænset mængde lys i lokalet, for at kunne fungere mest optimalt.

Besøg vores fysiske butik i København 

Ønsker du at se med egne øjne eller eventuelt selv vil afhente, kan du altid kigge forbi vores lagerbutik som ligger på Nordre Frihavnsgade 13A 2100 København Ø (Lige ved trianglen) Her tilbyder vi også rådgivning om hvilke produkter der er mest egnet til dine behov eller bare en hyggelig snak om hvad der sker på markedet. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 53700776 eller mail til info@getgadget.dk